En lördag på topp!

Vilken rolig lördag det har varit!

Igårkväll åkte jag till Leksand för en konståkningshelg, som jag har sett fram emot detta. Kom hit och fick samma rum som förra året 🙌🏽

Idag startade jag dagen med en brakfrukost här och träffade de andra domarna också. Riktigt trevligt.Under dagen har det hänt en hel del under tävlingens gång, musik som har stannat mitt i programmet, musik som inte startade (var nära att en hel grupp skulle få värma upp igen) därmed hamnade vi efter i schemat. Vi jobbade på och kom ikapp schemat. Då kom inte ismaskinen ut på för att spola för att vi låg före, därmed hamnade vi efter i schemat igen 😄 sedan låg vi före och sedan blev vi lite sena igen p.g.a. Åkare som gjort saker man inte får i programmen samt konstiga saker som vi var tvinga att kolla upp, men det slutade iallafall med att vi slutade 1 minut för sent och det är riktigt bra.

Vi har fått god mat och ätit hur mycket goda mackor spm helst, sedan som vanligt finna det choklad, chokladbollar m.m. Och jag kom precis till rummet efter att vi domare har ätit en utsökt fisk med potatispuré här, så himla god! Så nu är jag mätt vill jag lova!

Nu ska jag packa och göra iordning allt för imorgon då vi ska till ishallen och sedan åker jag direkt hem. Efter att jag har packar ska jag sitta lite vid datorn och fixa naglarna innan jag lägger mig.

Kommentera här: