150 år!

Vår lilla stad och Sandvik fyller 150 år iår så det firandet inleddes ikväll! Fyverkerier och eldshow på högsta nivå fick vi se, dock prioriterade jag fyverkerierna och fotade de! Här bjuder jag på några utav alla bilder:

Blev faktiskt rätt nöjd om jag får säga det själv ;)

Nu väntar vi, min familj + Marran som är här och hälsar på hos oss på att äldsta lillsyrran ska bada/duscha klart här så ska vi fika sedan (ja dom fick lust att bada min småsyskon så storasyster var är så snäll och lånar ut badkaret ett tag ;).

Sista helgen i januari 2012!

Min helg har inkluderat allt man vill ha för att det ska bli en toppenhelg! Umgås med familj, vänner, aktiviteter, god mat och hemmamys!

Bilder från i fredags:
I fredags var jag och åt på "Tzatsiki" med konståkningstjejerna, det var god mat och gott sällskap! Efter middagen blev det en timmes bowling och jag kom två, ett poäng från ettan!!!

I lördags var jag i ishallen och var funktionär på tävlingen, på kvällen åkte vi till en restaurang med pappa och syrrorna och åt supergod mat! På kvällen var det dags för bowling igen och denna gång vann jag med 1 poäng ;)! Efter att ci kommit hem kom Elin och Sofia över och då blev det godis, chips och mycket prat och snack framför "konståknings EM" varvat med "Dirty Dancing 2"

Här är bilder från lördagen:Igår var i ishallen igen och var funktioner och efter det blev det mys hemma i soffan för att ta igen efter helgen och ladda inför vecka 5 som nu är här!