Färgsprakande värld!

Godkväll på er!

Idag var det jätteroligt på vatten tabatan det gör jag gärna om! Det var bara alldeles på slutet, 3 minuter innan vi skulle sluta. Precis när vi stretchade som det hände något ovanligt. Det började svida och sticka i mina ögon så det rann tårar och mina ögon blev röda och jag kunde nästan inte titta för det stack så mycket. Men det blev bättre efter kanske 1 minut. Jag frågade badvakten sen om det kunde vara kloret och han sa att det kan vara det för dom måste ha i mer klor nu när det är mycket mer folk som badar, som den här veckan då det är höstlov.
Nu är det bra :)

Imorgon kväll blir det till att möta upp en del utav familjen för middagsmys vi har bokat bord, det ska bli trevligt!


Bjuder på en bild på Ludde när han var ute och gick på alla färgade löv som ligger på backen. Han älskar att gå runt på löven, han tycker säkert att de är fint med färgade löv ^^. Han sov över hos oss söndag-måndag och på måndagen stannade han kvar till eftermiddagen för Elin kom och ville träffa honom och han ville träffa Elin också :)

Näe nu mina vänner säger jag godnatt och sov gott! Imorgon är det freeedag!

29 oktober 2014!

Hej och hallå!

Igår var det varmt ute försatt vara i slutet utav oktober! 15,5 grader varmt var det och kan ni förstå, det är ju november på lördag!

Idag var det 11,2 grader 06.20 i morse så det är varmt idag också men nu öser regnet ner. Fick ett samtal idag också, en förfrågan om att vara instruktör på vattentabata imorgon det ska bli spännande, har aldrig varit instruktör för det.

Ni får en bild som är tagen i skogen som inte har något med inlägget att göra ;)

Idag har jag inga planer efter jobbet och därför tänkte jag åka hem och städa vår walk-in-closet, det ligger kläder lite här och var där inne men ikväll så kommer det att vara rent där!

1 månad tillsammans!

Jag har inte visat min mobil som jag köpte för en månad sedan. Jag var faktiskt inte så exciting när jag fick den i handen. Jag väntade till och med till på kvällen innan jag öppnade och startade den. Men jag gillar den mer och mer för varje dag som går och jag fullkomligt älskar den idag!
 
Bästa mobilen någonsin ↓
 
 
 
 
Iphone 6
 
Stilren och snygg som få ♥
 
Gillar även Iphone 6 Plus men tyvärr är den inte för stor för mina händer. Iphone 6 passar mig perfekt!