Inga sura miner!

Godkväll mina vänner!

Vi har precis ätit tacopaj här hemma. Det duggregnar ute precis som igår, i förrgår, eller nej i förrgår så öste regnet ner emellanåt och lika i förrförrgår, ja vi har inte haft så många soltimmar eller någon riktig värme heller, 14 grader som varmast hade vi idag och det är sista Juni idag. Det känns som höst. Men vi har inga sura miner här inte! Jag ser det som att man kan vara inne och mysa, städa och se bra filmer hihi, toppen!

Just nu ligger jag i soffan under en filt och äter vattenmelon när jag ser "Skilda Världar".

Justja jag tror inte att jag har skrivit om vår projektor som vi har i vardagsrummet, det har blivit så mycket roligare att se filmer! Ja sport är ju också kul att se på stooor skärm! 104" är den.
På bilden ser ni projektorduken i bakgrunden.

Brakfrukost!

Jag har inte bloggat på ett tag nu, men jag har varit på marknad, träffat mina underbara vänner och ätit massa gott!

Idag startade vi dagen med en hotellfrukost med äldsta lillasyster och H, underbart gott!

Bilden tog syrran med hennes mobil.

Efter frukosten träffade jag Angelica och nu sitter hon och jag och kollar på "Skilda Världar" hihi ^^

Bose - SoundLink Mini!

 
 
 
 
 
 
 
I förrgår kväll pratade jag och T om att köpa ny stereo till husvagnen, han gav förslag om att köpa en Bose som vi kan ha i både förtältet och i husvagnen och jag hakade på, på en gång. Jag har nämligen hört att det är riktigt grymt ljud i dom där små krabaterna.
 
 Igår när jag kom hem efter jobb och ärenden så möttes jag av en Bose-låda som jag sprang fram till snabbare än blixten. T hade köpt den efter jobbet och OJ vilket ljud! Helt fantastiskt!
 
Här kommer lite info om den:

SoundLink MiniBluetooth högtalaren levererar ett fylligt, verklighetstroget ljud från en ultrakompakt högtalare som får plats i handflatan. Den kopplas trådlöst till din smartphone, surfplatta eller annan Bluetooth-enhet så att du kan lyssna på musik, videoklipp eller spel när som helst, var som helst. Bara ta med den och åk iväg. Upp till sju timmars speltid.