Första dagen!

Hej hopp!

Idag är det första dagen på semestern!!

I torsdags efter jobbet åkte vi hem och packade lite sen tog vi husvagnen och åkte till Fjällbränna. Där har vi varit ända tills nu då vi är på väg uppåt i landet.

I Fjällbränna har vi åkt 4-hjuling, fiskat i bäckar och sjö, varit och kollat på forsar och små vattenfall, varit på vildmarks safari m.m. Det har varit kul!

Vi har sett ren, älg, hermelin och minigroda, bra start på semestern och enda regniga dagen hittills är nu, och nu sitter vi ändå i bilen så det är bra. Visst har det kommit en skur då och då men det har inte regnat hela tiden.

4-dagars arbetsvecka!

Hej!

Semestern närmar sig med stormsteg!

Jag tänkte börja med att berätta om i söndags. Då blev det mys hemma hos mig med en god vän. Riktigt trevligt som vanligt!

Efter det åkte jag till mammas stuga där även min kusin och min yngsta lillasyster var. Vi åt och fikade och klippte gräsmattan och tog en sväng till sjön som ligger jättenära där. Jag tog lite bilder på naturen där med mobilen, bland annat den här:

Igår var jag en sväng till Parkbadet och höll mitt sista vattenstationspass. Det kändes tråkigt men ändå som att det är rätt tid att avsluta det nu. Jag har håller i passet i ca. 2,5 år så det är dags att gå vidare. "Mina" kunder tyckte det var jättetråkigt att jag ska sluta ha passet, men att det har varit kul under den här tiden.

Vi hann även med att klippa gräsmattan på husvagnsparkeringen, städa ur vattentanken i husvagnen, handla och tvätta.

Idag fick jag sms av mamma att jag var bjuden på lunch. När jag kom till restaurangen så var mina systrar och deras respektive där! (T kunde tyvärr inte) det var så himla kul! 😍 och god efterrätt var det också!

Efter jobbet idag ska jag till Maja och efter det åker jag hem till mamma. T ska ut och äta ikväll. Sedan ska vi packa och fixa det sista.

Badhuset!

God kväll!

Det blir ett snabbt inlägg nu.

Idag åkte familjen + min och mina systrars tremänning, hennes sambo och deras två barn (8 vuxna och 2 barn) till Parkbadet. Det var superkul! Alla hade så himla kul! Tack mamma för att du ordnade detta 😘❤️

Det blev finväder såhär på kvällen, finbesök fick vi också, mamma och B kom över!

Solen sken in så fint nu på kvällen.

Imorgon väntar jobb och i veckan väntar massa roliga saker!

Nu säger jag god natt! ❤️