"Hemma"

Härliga lördag! Idag efter avslutningscermonin på seminariumet så gick vi till hotellet för att byta om och sedan gå på stan. Där tog vi en drink. Eller rättare sagt, jag tog en alkoholfridrink och T tog en öl. Efter det mötte vi upp Malin och Linus för att avnjuta en underbart god middag på en fin restaurang med superbra service. Vi hade så himla roligt, jag tror att vi skrattade högst och mest på restaurangen ^^.

Nåja, nu är vi "hemma", alltså på hotellet. Vi ska åka ner till relaxen, ett mysigt sätt att avsluta en underbar lördag ♡Live the life you love.
Love the life you live.

Igång igen!

Nu är vi igång igen! Utbildning och inspiration! Vi har fått nytt material att jobba med och så himla bra och kul, jag vill använda den nuuuu på en gång.

Jag säger bara woaaaow vilket företag jag jobbar med och vilka kollegor! Fantastiskt! Kvällen och natten igår var underbar. Här komme ännu en mobilbild.

Awards Night!

Vilken dag! Kl. 02.30 åkte vi hemifrån och anlände i Göteborg kl. 08.45. Vi gjorde oss i ordning och gick sedan till Scandinavium på Seminarium och utbildning. Kl. 16.00 var det slut så då gick vi och åt middag och sedan gick vi till hotellet för att göra oss i ordning och nu sitter vi i Scandinavium igen uppklädda och fina från topp till tå, alla är så himla fina och nu väntar några inspirerande och roliga timmar!

Bjuder på en mobilbild innan allt sätter igång :)