Landgång och kalas!

Det känns som att det är lördag för att jag och T varit ledig idag (röd dag) och det bästa är att vi är lediga imorgon också för då ska vi kolla på balen! Snacka om långhelg!

Dagen har för övrigt varit fantastisk! Min mamma och yngsta lillasyster ringde på dörren i morse, det blev mysfrukost här hemma.

Vid 14.30 åkte jag, T och hans föräldrar motorcykel till Borlänge för en fika. Det blev landgång och årets första kulglass i våffla och underbar utsikt!

Efter det åkte vi raka vägen till pappa där det var kalas, båda mina fastrar var där, mina syskon, en utav mina syskons kompisar, tre av mina kusiner och ett kusinbarn, lovely! ♡


Nu ska vi ha myskväll här hemma, vi är lite frusna efter att ha åkt motorcykel, blir en skön dusch och sedan att kura ner sig i soffan under filtar.

Imorgon startar vi dagen med hotellfrukost!

Creative!

Jag har varit lite kreativ nu på eftermiddagen och kvällen. Jag ville inte sluta heller trots att klockan började närma sig 22.30, men det gjorde jag, någon måtta får det vara. Men jag ska fortsätta imorgon ^^.
 
Jag har pysslat med två grejer men en är inte helt klar än så den visar jag inte idag. Det här blev jag klar med ↓
 
 
 
 
 
 
 
Enkelt, snyggt och smart! Just nu fick det bli tépåsarna som tog rätt mycket plats i sina kartonger som fick vara i burken.