What a weekend!

Vilken helg! Igår hade jag och Elin en heldag med spa, så himla skönt! Vi tog det bara lugnt och så blev det sushilunch 😍🍣 På kvällen blev det dejt med T på en fin restaurang!

Idag har jag varit och lunchat med Ebti och så kollade vi runt på stan och så blev det en fika också, det är alltid lika roligt att träffa henne!

Efter det blev det några timmar i ishallen och det var så kul!

Nu: soffmys innan det är dags för sängen och ladda upp för veckan som kommer!

Fredag!!!

Få var fredag här igen, jaaaa! Veckan har gått snabbt, som vanligt.

Igår var vi till mamma och hon bjöd på så himla goda amerikanska pannkakor!!! Man kan äta ihjäl sig på dom 😍😋

Se vad gott 🔝

Idag har jag iallafall varit på lunchmöte, det var himla trevligt, sedan på eftermiddagen blev det till att åka iväg och äta middag med syrrorna, deras respektive och pappa. Mums!!

Nu är jag och pappa på hockey, det är en himla spännande match! 🐯

Jag ska försöka hinna uppdatera lite mer i helgen, i alla fall en gång 🙈

En helg!

Ja då börjar den här helgen lida mot sitt slut. Faktiskt så har jag känt att den här helgen har varit lång, när jag har trott att klockan har varit 22.00 som igår och idag, då har den varit 17.00. Jag tror att det beror på att vi har gjort så mycket kul!

I fredags träffade jag Sara, vi var på stan och kollade runt och avslutade sedan med sushi. Direkt efter det var hela gänget iväg på bandy med pappa, riktigt trevligt och rätt lag vann! I fredags var T iväg och tittade på en husvagn som vi hittade på ett husvagnsföretags hemsida. Och den köpte vi. Så i lördags var vi där någon timme och fixade och jag är så nöjd med den! ❤️ Längtar till snön försvinner så vi kan åka ut med den!!

På lördag kom mamma, B, yngsta syrran och F hem till oss, vi kollade på hockey och åt middag. Efter att dom hade gått så kom Angelica och R dit, då blev det filmmys 😍!

Idag har jag varit på tävling hela dagen. Direkt efter det åkte jag till en annan ishall för att kolla till skridskoskolan som jag är ansvarig för och direkt efter det åkte jag hit, till yngsta lillasyster där hela gänget var. Bi blev bjudna på fantastiska pizzabullar 😍❤️