30/1-2015

Godmorgon onsdag!
 
Kan ni förstå att på söndag är det 1 februari? Det går så snabbt!
 
Jag känner att jag ligger lite efter med bloggen. Jag vet inte varför egentligen ^^. Men jag har inte skrivit om min jul, som var fantastisk. Inte visat julklappar och inte skrivit något om nyår heller som också var underbart bra!
 
Här kommer i alla fall bilder på en utav mina fina julklappar som jag fick, jag använder denna flitigt kan jag säga:
 
 
Love this bag ♥

Toppentisdag!

Vilken Toppentisdag jag har haft! Jag och Elin har haft en heldag tillsammans, det började med att jag åkte till Elin, vi var där en stund och sen gick vi och åt lunch på stan, sedan blev det en shoppingrunda och efter det fika. Vi fortsatte shoppingrundan efter det och sen gick vi hem till Elin. Vid 17.15 åkte vi hem till mig och då hade precis T kommit hem. R var med också, vi beställde hem mat alla 4 och kollade på hockey och nu är det pingis som gäller för hela slanten!

Måndag kära måndag!

Ja då är det måndag idag, hela dagen. Man får väl tycka vad man vill om måndag, den kommer och går 1 dag varje vecka vad man än tycker om den ^^.

Jag började dagen men jobb, men bara till 13.45 för sen bytte jag om och körde vattenpass med pensionärer, riktigt roligt! Dom var himla roliga och glada, dom skojade om både det ena och det andra :). Sedan var jag med äldsta lillsyrran och H till köpcentrumet där vi kollade runt efter en iPhone 6 till H och så fikade vi :). Sedan åkte jag direkt tillbaka till badet där det var dags för vattenstation!

Jag har gjort en del idag och haft en hel del saker i huvudet så idag lyckades jag till och med skicka iväg ett brev med posten, UTAN ADRESS! Haha, undra vart det brevet hamnar, i ingenmansland kanske ^^