Tjugosjunde juni 2015!

Idag (Läs igår klockan är ju 00.31) så åkte vi vid kl. 10 och hämtade upp syskon och vänner så vi blev nästa två fulla bilar som åkte iväg och kollade på strongman tävling. Det var även marknad så vi kollade runt lite där i pausen. Det har varit så himla fint väder! Kom hem på eftermiddagen så då var det bara att svira om till lite finare kläder och så cyklade jag och T till en restaurang där pappa hade bokat bord, vi var 10 st som åt en så himla god grillbuffé och pratade och skrattade mycket, det är sådana kvällar man minns! Älta kvalitetstid, tack pappa 
Vi kom hem vid 22.00 och då började syrran och jag att fixa lite på vår balkong, killarna satt inne och kollade på tv. Vi kom ganska långt på balkongen så snart är den klar, lite grönt som fattas bara, ska fixa det imorgon!


Midsommarhelgen!

Igår kom vi till campingen med husvagnen, jag, T, syrrorna och deras killar. Vi var till midsommarstången en stund sen åkte vi tillbaka till husvagnen och åt midsommarmat och efter det efterrätt, jordgubbar och grädde och efter det blev det massa spel och skratt!
Idag har vi tagit det lugnt, fiskat, läst böcker m.m. Så himla skönt! Nu på kvällen blev det lite mer "action" vi var och letade efter djur och fiskade, vi fick abborre och så såg vi 3 älgar, en Falk, en hare och en trana.