Länge sedan!

Nu var det länge sedan jag skrev! (Igen!) vad har hänt sedan sist? När vi kom hem från Finland så blev det en spontantrip till Eskilstuna med några till, husvagnen följde med också. Det var streetrace som vi kollade på och så hade vi en trevlig kväll vid Mälaren.

Den här veckan har jag varit med familj och vänner, verkligen njutit och när vi var i Finland tog vi dagen som den kommer och det har vi fortsatt med, i torsdags så blev det en trip till kokpunkten och det var så himla kul!! Det var jag,T, mina systrar och deras respektive, jag åkte allt och vi alla badade loss och åkte i rutchkanorna om och om igen! 👫👫👫 jag rekommenderar er att åka dit!

Igår blev det en spontantrip till Stockholm för mig och T, vi strosade runt på gatorna och åt god middag på restaurang, idag är T och fiskar och jag har ätit frukost 😋

Eskilstuna!

Hej hopp!

Vi är hemma från Finland sedan några dagar tillbaka. Nu är vi i Eskilstuna. Jag har ännu inte kollat hur man lägger in bilder här med mobilen men jag ska lägga in bilder så fort jag vet hur man gör 😊

Det är så skönt med semester och bara åka och göra vad man vill när man vill 😍

I tunnelbanan!

Hejsan!

Nu sitter vi på tunnelbanan och är på väg till campingen! Vi har haft en superfin dag i Helsingfors med sol och sett mycket!

Nu i skrivande stund började det spöregna här så vi hade tur med vädret!

Vi har sett mycket, shopat, varit till hamnen, åkt spårvagn. Vi satt oss på en spårvagn och kollade vart den tog oss och för att se mer av Helsingfors, sedan åkte vi in till centrum igen 😊.

Vi har ätit på Zetor, restaurangen där 'Morgan och Ola-Conny' åt när dom var runt i Finland, deras program gick på kanal 5. Det var en rolig restaurang och god mat!! Det rekommenderas varmt!

Blogg.se har gjort om appen så jag vet inte riktigt hur man lägger in bilder, får kolla på det någon dag 😊