Långhelgen!

Åh vilken underbar påsk det har varit! Och underbara lediga dagar som jag skrev i ett tidigare inlägg, nu ska jag försöka skriva lite kort om varje dag:

Torsdag: jag och Angelica träffades efter jobbet, vi var hemma hos oss och hade det så himla mysigt och bara tog det lugnt, på vårat sätt 😉

Fredag: vi vaknade och tog det lugnt, hade min kusin som sov över hos oss, så himla kul att han ville det! Jag vårstädade i vår wic och som tidigare sagt, det blev så himla fint och fräscht!!

Lördag: vi vaknade och låg kvar i sängen och kollade på Nyhetsmorgon, klev upp och fortsatt med tvmys, brakfrukost och pyjamas. Kom hem och bjöd hit mina systrar med respektive, vi kollade på gladiatorerna, åt massa gott och pratade och skrattade!

Söndag: jag ringde pappa på dagen och frågade vad han gjorde, eftersom att han var hemma just då så åkte jag dit, var där någon timme och umgicks och sedan åkte jag hem. Gjorde mig i ordning och åkte sedan till mamma och åt sån himla god middag! Oxfilé, mums! Det blev trerätters. Och det var så himla trevligt.

Förrätt

Måndag: jag och Angelica som alltid vaknar tidigt tänkte att vi kan ju åka till Stockholm, ingen hade varit på Mall Of Scandinavia så vi åkte dit! En utav mina kusiner hängde också med! När vi hade ätit, fikat, kollat runt och kände att vi var klar på Scandinavia (efter ca. 4 timmar) så tänkte vi att vi kunde åka visare till Quality när vi ändå var i Stockholm, så vi drog dit, och när vi var klar där så kände vi att vi var lite smått hungrig så vi åkte till Pizza Hut i Uppsala och åt där. Och när vi ändå var där så shoppade vi litetill i Gränby centrum ✌🏽️ så himla kul! Vi har inte behövt passa någon tid över huvudtaget, inte haft något schema att följa, ingenting! Vi har bara gjort det vi har känt för och åkt dit vi velat, sån frihet!Ja vilken påsk jag har haft, vilken underbar ledighet! Tack för den alla iblandade och tack till mig själv för att jag har låtit helgen varit nästan helt oplanerad så jag har kunnat göra vad jag velat när jag velat 🐥❤️

Påsk!

Hej där ute!

Nu är vi inne i tredje lediga dagen, vi är även lediga imorgon, så himla lyxigt!

Påsken har hittills varit så himla bra! Vi har umgåtts med nära och kära hela påsken och jag är så lycklig för det! ❤️

Vi har också varje dag tagit dagen som den kommit, ingen brådska någonstans eller fasta tider hit och dit. Vilket har lett till att jag har fått så himla mycket gjort hemma! Vårstädat vår walk in closet och nu är det så himla fräscht där!Vi har även börjat vårstädat toaletten, så himla skönt att städa ur och rensa! Det skönaste är att man inte behöver göra allt på en timme, vi kan ta lite nu och då för vi har ju tid 😃

Ha en fortsatt bra påsk 🐣🐥💛

Tiiiisdag!

Hej tisdag!

Igår hade jag feber och mådde illa, febern gick upp och ner och på kvällen gick den upp, jag gick och la mig kl. 21 med två alvedoner i kroppen och efter att ha druckit citronvatten och försökt äta lite bröd. Idag vaknade 05.58 och ingen feber alls 😃 startade dagen med en god frukost:


Annars då? I eftermiddag ska jag till 'fot och sko' och äntligen köpa nya skor!! (Bara jag inte får feber igen, men som det känns nu så känns det inte som att jag kommer att få det) Som jag har längtat, jag har fått tid och han ska kolla mina fötter så att jag får skor som är anpassad efter mig och hur jag går.