Långhelgen!

Åh vilken underbar påsk det har varit! Och underbara lediga dagar som jag skrev i ett tidigare inlägg, nu ska jag försöka skriva lite kort om varje dag:

Torsdag: jag och Angelica träffades efter jobbet, vi var hemma hos oss och hade det så himla mysigt och bara tog det lugnt, på vårat sätt 😉

Fredag: vi vaknade och tog det lugnt, hade min kusin som sov över hos oss, så himla kul att han ville det! Jag vårstädade i vår wic och som tidigare sagt, det blev så himla fint och fräscht!!

Lördag: vi vaknade och låg kvar i sängen och kollade på Nyhetsmorgon, klev upp och fortsatt med tvmys, brakfrukost och pyjamas. Kom hem och bjöd hit mina systrar med respektive, vi kollade på gladiatorerna, åt massa gott och pratade och skrattade!

Söndag: jag ringde pappa på dagen och frågade vad han gjorde, eftersom att han var hemma just då så åkte jag dit, var där någon timme och umgicks och sedan åkte jag hem. Gjorde mig i ordning och åkte sedan till mamma och åt sån himla god middag! Oxfilé, mums! Det blev trerätters. Och det var så himla trevligt.

Förrätt

Måndag: jag och Angelica som alltid vaknar tidigt tänkte att vi kan ju åka till Stockholm, ingen hade varit på Mall Of Scandinavia så vi åkte dit! En utav mina kusiner hängde också med! När vi hade ätit, fikat, kollat runt och kände att vi var klar på Scandinavia (efter ca. 4 timmar) så tänkte vi att vi kunde åka visare till Quality när vi ändå var i Stockholm, så vi drog dit, och när vi var klar där så kände vi att vi var lite smått hungrig så vi åkte till Pizza Hut i Uppsala och åt där. Och när vi ändå var där så shoppade vi litetill i Gränby centrum ✌🏽️ så himla kul! Vi har inte behövt passa någon tid över huvudtaget, inte haft något schema att följa, ingenting! Vi har bara gjort det vi har känt för och åkt dit vi velat, sån frihet!Ja vilken påsk jag har haft, vilken underbar ledighet! Tack för den alla iblandade och tack till mig själv för att jag har låtit helgen varit nästan helt oplanerad så jag har kunnat göra vad jag velat när jag velat 🐥❤️